Contactpagina

De Gezonderij

Huishoudelijke schoonmaakproducten

tekst (17K) Onze huishoudelijke producten voor wassen, afwassen en reinigen zijn al heel lang bekend bij heel veel tevreden klanten en leveren nog steeds de vertrouwde resultaten waardoor ze zo geliefd zijn. Maar ze zijn ook de veiligste keuze voor uw gezin, uw huis en het milieu.
Onze reinigingsproducten bevatten actieve ingrediŽnten op biologische basis uit natuurlijke grondstoffen. Ze zijn krachtig, geconcentreerd, biologisch afbreekbaar en door dermatologen getest. Dit garandeert stralend schone oppervlakken zonder gevaarlijke dampen of schadelijke resten.

Wist u datÖ

   schoonmaak (22K)
  • De producent al meer dan 50 jaar fantastische huishoudelijke reinigingsproducten ontwikkelt en daarbij ook nog rekening houdt met het milieu?
   In 1959 was de veelzijdige reiniger een toonaangevend geconcentreerd en biologisch afbreekbaar reinigingsproduct voor huishoudelijk gebruik, en deze huishoudelijke reiniger verkoopt wereldwijd nog steeds uitstekend.
  • alle producten zeer actieve ingrediŽnten bevatten op biologische basis uit natuurlijke grondstoffen zoals kokosnoten, citrusvruchten en mineralen. Ze zijn zo ontworpen, dat ze veilig zijn, maar nog steeds onovertroffen resultaten geven.
  • de producten gecertificeerd zijn als VEILIG en GROEN, want ze zijn:
   • Biologisch afbreekbaar
    Geconcentreerd
    Dermatologisch getest
  • Het productveiligheidsprogramma zelfs tot de beste en meest uitgebreide ter wereld behoort?

Wassen

wassen (16K)


Onze wasmiddelen zijn hard voor vlekken, maar zacht voor kwetsbare stoffen. Omdat deze producten geconcentreerd zijn, gaan ze erg lang mee. Ze bevatten natuurlijke ingrediŽnten, die zacht zijn voor de huid en geen irriterende resten wasmiddel achtergelaten na het wassen. Dus aan te bevelen voor mensen met een gevoelige huid.
Vorig jaar is er in Nederland zoveel van ons waspoeder gebruikt om iedereen te voorzien van 543 schone t-shirts zonder waspoederresten? Bespaar energie, bespaar geld...


Afwassen

afwassen Onze afwasmiddelen rekenen krachtig af met aangekoekt vuil en maken glazen, pannen, serviesgoed en bestek stralend schoon.
Deze fosfaatvrije producten zijn gebaseerd op een geregistreerde formule; een unieke combinatie van zeer actieve ingrediŽnten op biologische basis, uit natuurlijke grondstoffen. Ze zijn veilig, houden rekening met het milieu en geven uitstekende resultaten.
Al onze afwasmiddelen in vloeibare, poeder- of tabletvorm zijn geconcentreerd, dus gaan eindeloos lang mee, of u nu met de hand afwast of gebruik maakt van een vaatwasmachine. De vaatwasmachinetabletten hebben oplosbare wikkels, en zijn dus nog handiger in gebruik!

1 liter van ons vloeibaar afwasmiddel is voldoende om meer dan 30.000 borden af te wassen. Als deze achter elkaar zouden worden gelegd, zou dat een afstand worden bijna 8 km!

Reinigen

reinigen
De werking van de veelzijdige reiniger en andere taakspecifieke reinigingsproducten is gebaseerd op een geregistreerde formule. Dit garandeert stralend schone oppervlakken zonder gevaarlijke dampen of schadelijke resten. Alle producten geven een krachtige reiniging, en zijn daarnaast geconcentreerd, biologisch afbreekbaar, door dermatologen getest en gecertificeerd als milieubewust. Het assortiment bevat nu een verbeterde, actieve toiletreiniger, die gegarandeerd elk spoortje kalkaanslag verwijdert. Op basis van aanbevolen verdunningsverhoudingen is in 2009 voldoende veelzijdige reiniger verkocht om 2.000.000 Amerikaanse football-velden schoon te maken.

A.I.S.E.

Het logo voor "Sustainable Cleaning" van de A.I.S.E. (een internationale organisatie voor zeep, wasmiddelen en onderhoudsproducten) Logo voor duurzame fabricage en veilig gebruik is de officiŽle Europese woordvoerder van de sector. In 2005 stelde deze organisatie het "Charter for Sustainable Cleaning" op, om betere gezondheids-, veiligheids-, en milieupraktijken in de productie van reinigingsproducten te stimuleren.

Het logo laat zien dat het product op duurzame wijze is gefabriceerd en veilig gebruikt kan worden. Wij zijn er trots op dat op al onze wasmiddelen, reinigers en afwasmiddelen dit logo vermeld staat!

DfE

Design for Environment logo

Daarnaast heeft onze producent zich aangesloten bij het DfE ("Design for the Environment" programma) van het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA). Het DfE programma van EPA stimuleert partnerschappen voor een veiliger chemische samenstelling, waardoor het mogelijk wordt om reinigingsproducten te ontwikkelen, die veiliger zijn voor mens en planeet.

Unieke tevredenheidsgarantie

De producent staat achter de kwaliteit van de producten en garandeert dat u tevreden zult zijn. Bent u toch niet helemaal tevreden, geef het product dan binnen 90 dagen na aankoop terug. U ontvangt dan gratis een vervangend product Úf u krijgt het volledige aankoopbedrag terugbetaald (meer informatie).

Eerst zelf zien?

Wilt u de werking van onze producten eerst zelf zien en ervaren? Dat snappen wij, want onze producten vindt u niet in de schappen van de supermarkt. Wij verkopen namelijk direct van de producent aan de consument!

En zien = geloven!

Neem dan even contact met ons op: Ga naar Contactpagina

terug naar boven

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl