De Gezonderij

Schoonheid

Huidanalyse

compleet anti-ageing programma

Met behulp van een uniek huidanalyseapparaat kunnen we de conditie van uw huid bekijken, waarbij u zelf kunt meekijken. Door verschillende factoren kan de huid gevoelig worden of sneller verouderen, bijvoorbeeld door zonlicht en luchtverontreiniging, hormonen, verkeerde voeding. Het is daarom erg belangrijk om onze huid goed te verzorgen. Maar elke huid is anders en om het juiste product te vinden dat bij uw huid past, is het van groot belang om eerst een goede huidanalyse te laten doen.

Wat laat het apparaat u bijvoorbeeld zien?

  • Het belang van een goede huidverzoring
  • Uw huidtype (droog, vet of gecombineerd)
  • Verstopte poriŽn
  • Slechte doorbloeding
  • Dode huidcellen
  • Zonbeschadigingen

Aan de hand van deze analyse stellen we een persoonlijk huidverzorgingsadvies op.

Huidverzorgingsadvies

voor een frisse uitstraling

Om uw huid in goede conditie te brengen of te houden is het van essentieel belang dat u ook de voor uw huid geschikte producten gebruikt. Aan de hand van de huidanalyse stellen wij een behandelplan op, specifiek gericht op uw huid, hierbij rekening houdend met ieders budget. In dit behandelplan wordt aangegeven welke producten u het best kunt gebruiken:  • Reinigen: welke cleanser past het best bij uw huid?
  • TonifiŽren: welke tonic om de laatste restjes van de cleanser te verwijderen en om de huid voor te bereiden op de werking van de verzorgende producten;
  • Verzorgen: denk hierbij aan een goede dag- en nachtcrŤme of -lotion; in het analyseapparaat kunnen we u de werking van onze producten goed laten zien in vergelijking met de producten die u nu gebruikt;
  • Behandelen; scrubs, maskers, serums.

Tolsom

Of je nu een jonge, nog frisse huid hebt of juist al vroeg problemen krijgt zoals jeugdpuistjes of dat u uw rijpere huid wilt opfrissen en weer wilt laten stralen, we kunnen u hiermee helpen.

Gelukkig is de moderne man zich ook beter bewust van de noodzaak van een goede huidverzorging. Speciaal voor hem hebben we een fraaie complete lijn huidverzorging.De analyse en het huidverzorgingsadvies duren samen ongeveer 1,5 uur. De kosten hiervoor zijn Ä 35,00.

Schoonheidsproducten

We werken onder andere met merken die tot de top vijf van de wereld behoren van de best verkopende, prestigieuze merken voor huidverzorgingsproducten en decoratieve cosmetica ter wereld. Met meer dan 35 jaar ervaring en een jaaromzet van meer dan 1 miljard US dollar.

true Science, true BeautyMeer dan 500 wetenschappers, ingenieurs en dermatologen wereldwijd, verrichten baanbrekend werk op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Ze worden erkend als voorlopers in huidverzorgingswetenschap en als toonaangevende experts in huidonderzoek: "true Science, true Beauty".
Voor een levendig stralende huid... en helpen die zo te houden: jaar in, jaar uit. We streven naar de synergie van schoonheid en gezondheid.

Of het nu om een jonge huid gaat of om de wat rijpere huid, ons gezicht moet goed verzorgd worden en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Want ongeacht welk weertype, ons gezicht komt er altijd mee in aanraking.

Decoratieve cosmetica

sprankelende kleuren

superhandige uitvouwbare en ophangbare toilettas Ongeacht hoeveel dekking u nodig heeft, of wat uw huidtype is, onze foundations bieden een langdurige werking die uw natuurlijke kleur ophaalt, uw huid beschermt tegen vochtverlies en zorgt voor een gave afwerking bij elke teint. Geavanceerde technologie gecombineerd met de nieuwste kleuren, die de schoonheid van elke huidtint weten te accentueren.
fraaie accessoiresMet een grote keuze in kleuren van oogschaduw, eye-liners, wenkbrauwpotloden en mascara voor een mooie omlijsting van uw ogen. Zachte kleuren voor accenten op uw wangen, of neutrale tot felle kleuren voor uw lippen voor een speciale avond-make-up.


Lichaamsverzorging

Je helemaal verzorgen, van top tot teen. Vanaf het moment dat u uit bed komt tot het moment dat u weer naar bed gaat. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed kunt verzorgen met topproducten, waar u gegarandeerd tevreden over zult zijn! Als u vragen heeft over onze producten, neemt u dan gerust contact met ons op en we kunnen u dan meer vertellen. Op het gebied van persoonlijke verzorging hebben we producten voor:
voor een heerlijk schoon en fris gevoel

  • Haarverzorging (reinigen, verzorgen, in model brengen)
  • Mondverzorging (tandenborstels, tandpasta, tandfloss, mondwater, mondspray)
  • After-shave
  • Deodorant en anti-transpirant
  • Douchegel en bodylotion
  • Voetverzorging

Alle schoonheidsproducten zijn dermatologisch en op allergieŽn getest. Dierproefvrij.

Unieke tevredenheidsgarantie

De producent staat achter de kwaliteit van de producten en garandeert dat u tevreden zult zijn. Bent u toch niet helemaal tevreden, geef het product dan binnen 90 dagen na aankoop terug. U ontvangt dan gratis een vervangend product Úf u krijgt het volledige aankoopbedrag terugbetaald (meer informatie).

Eerst zelf zien?

Wilt u de werking van onze producten eerst zelf zien en ervaren? Dat snappen wij, want onze producten vindt u niet in de schappen van de supermarkt. Wij verkopen namelijk direct van de producent aan de consument!

En zien = geloven!

Neem dan even contact met ons op: Ga naar Contactpagina

terug naar boven

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl