De Gezonderij

Gezondheid

Voedingssuppletie

Wist u dat onze groenten en fruit nog maar een fractie van de hoeveelheid vitaminen en mineralen bevatten vergeleken met 25 jaar geleden? (Bekijk de tabel). Terwijl ons lichaam tegenwoordig juist meer vitaminen en mineralen nodig heeft als weerstand tegen, en verwerking van o.a. kunstmatige toevoegingen die in veel moderne voeding zitten. Ook door andere negatieve invloeden van buitenaf, denk bijvoorbeeld aan luchtvervuiling en stress, hebben we meer antioxidanten nodig. gezonde-voeding (25K)
Als je vroeger het advies kreeg om gevarieerd te eten, was dat prima om alle benodigde stoffen binnen te krijgen voor het goed functioneren van ons lichaam.

Als we nu gevarieerd eten, is dat nog steeds heel goed. Goed genoeg om niet ziek te worden.
Maar is dat het enige wat we willen: niet ziek worden? Nee toch? We willen ons toch lekker fit voelen? Volop energie hebben om van het leven te genieten? Om dat te bereiken, doen we er goed aan, om onze liefst verse voeding aan te vullen met voedingssupplementen van topkwaliteit.
Zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Pure voeding.


Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom werken wij uitsluitend met producten van een toonaangevend wereldmerk. De fabrikant is de enige ter wereld die de planten verbouwt, oogst en verwerkt in eigen, gecertificeerde ecologische boerderijen. Natuur.. van het zaadje tot in het potje. Door een fabrikant met meer dan 70 jaar ervaring.

Waterbehandelingssysteem

eSpring We weten allemaal dat water van levensbelang is. Maar velen van ons zijn zich niet bewust van de cruciale rol die water speelt in vrijwel elk orgaan en elke functie in ons lichaam. Water doet meer dan leven in stand houden. Goed water kan onze gezondheid, onze conditie en zelfs ons uiterlijk daadwerkelijk verbeteren.
eSpringEr zijn niet veel dingen die meer invloed hebben op het welzijn van ons gezin dan de kwaliteit van het water dat ons huis binnenkomt. Hoewel 80% van het aardoppervlak bedekt is met water, is minder dan 1% daarvan geschikt voor consumptie door de mens. Met ons waterbehandelingssysteem heeft u betrouwbaar water.
iCook pannenset

Kooksysteem

Onze pannen zijn niet alleen een geweldige manier om te koken, maar ook een manier om in het welzijn van uw gezin te investeren. Deze pannen zijn meer dan een uitstekende collectie kwaliteitspannen. Het is een zorgvuldig op elkaar afgestemd systeem, waarin elke pot, pan, deksel en hulpstuk samenwerkt met alle andere onderdelen om u te helpen bij het bereiden van verleidelijke gerechten met behoud van voedingsstoffen en gebruik van minder vet.

iCook messenset

Inspireren tot een voedzame keuken, daar draait het allemaal om. De veelzijdigheid van de accessoires en pannensets zorgt ervoor dat mensen met verschillende leefstijlen genieten van een gezondere manier van koken. Of het nu gaat om de uitgebreide 27-delige gezinsset of de anti-aanbakpannen of de speciale messen, u bent verzekerd van producten die gemaakt zijn van uitstekende materialen, een precisiefabrikaat dat goed is voor jarenlange uitstekende kookprestaties.
Op de pannenset en de messenset zit een garantie van maar liefst 30 jaar!
Op de anti-aanbakpannen 5 jaar.

Unieke tevredenheidsgarantie

De producent staat achter de kwaliteit van de producten en garandeert dat u tevreden zult zijn. Bent u toch niet helemaal tevreden, geef het product dan binnen 90 dagen na aankoop terug. U ontvangt dan gratis een vervangend product f u krijgt het volledige aankoopbedrag terugbetaald (meer informatie).

Eerst zelf zien?

Wilt u de werking van onze producten eerst zelf zien en ervaren? Dat snappen wij, want zien = geloven! Neem dan even contact met ons op: Ga naar Contactpagina

terug naar boven

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl